Diploma uitreiking EHBO-Twello

Op woensdag 22 januari jl. heeft de EHBO-vereniging Twello-Duistervoorde 7 geslaagden in het zonnetje gezet. Allen hebben zij onder professionele begeleiding van Constance Reugebrink de EHBO-lessen gevolgd. Deze lessen over eerste hulpverlening en hoe dan te handelen, zijn inclusief reanimatie, AED, kinderen en ouderen hulpverlening. Alles volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en voor deze groep succesvol afgesloten met een officieel examen.

Het bestuur en Constance hebben de geslaagden naast het officiële EHBO-diploma ook het Oranje EHBO-boek uitgereikt. Nogmaals van harte gefeliciteerd Jacqueline Bakker, Jill Pijnappel, Jeroen Peereboom, Jacqueline Steenbergen, Fija  en Jan Werkhoven en Lisette Driessen (niet op foto).

Naast dat jullie nu weten hoe te handelen bij eerste hulpverlening in je eigen omgeving mogen jullie ook als vrijwilliger, samen met andere gediplomeerde EHBO-leden, op evenementen staan.

EHBO-Twello Duistervoorde bestaat uit ongeveer 75 trouwe leden die jaarlijks kun EHBO-kennis bijhouden om deze in te zetten daar waar nodig in eigen omgeving en op evenementen.

Wilt u ook weten wat u kunt doen bij eerst hulpverlening? Volg een startcursus EHBO in Twello! Wanneer we voldoende aanmelding hebben, starten we weer een cursus. Voor meer informatie kijk op onze website www.ehbotwello.nl  of stuur een e-mail naar info@ehbotwello.nl.

Eerste hulpverlening bij ongelukken; Je kunt het maar beter weten!